Naam: Roy Alofs
Leeftijd: 21
Woonplaats: Zieuwent (achterhoek)

Hier een kort stukje over mezelf. Ik ben begonnen met vissen toen ik een jaar of 5 was,zo rond m’n twaalfde jaar ben ik me gaan specialiseren op de karper,in het begin klungelde ik maar wat aan in de nabij gelegen vijvertjes,later ben ik gaan vissen in diverse kanalen en putten met een hoog dressuur gehalte.

Ik heb in die jaren veel bijgeleerd over het gedrag van de karper. Later ben ik op wateren gaan vissen waar ik nog rustig in m’n eentje kon vissen,gewoon omdat ik van rust aan het water hou. De reden dat ik alleen vis is ook omdat ik op veel wateren vis waar de karper heel schuw is, dus rust is daar het belangrijkste aspect!! Ik vertrek ook zo’n 5 maal per jaar naar La France,veelal naar de bekendere lacs zoals Madine,grande stock,le Mouche en de rivier de moezel. Ik vindt Frankrijk nog steeds een boeiend visland,met alternatieve vistactieken kan er ook op de bekende drukke meren nog goed gevangen worden,alleen jammer dat als je er nog goed wilt vangen je vaak genoodzaakt bent om van de regels en wetten af te wijken….

Ik vindt ervaringen uitdelen met collega vissers een goede manier om iets van het karpervissen bij te leren,dus vandaar dat ik graag de bijdragen van andere vissers met veel plezier lees.

Binnenkort zullen jullie ook een bijdrage van mijn belevenissen en ervaringen verwachten.

Goede vangst en tight lines!!!!!